Friday, December 31, 2010

DOMOKUN :)


DOMOKUN ! DOMOKUN ! DOMOKUN ! DOMOKUN ! DOMOKUN <3


Wednesday, December 29, 2010

BUDAK COMEEL =) ♥ HEEEE XDDDD

BUDAK COMEEL =) 


HELLO :) ! Meet my best friend ever after XDD ! Nama kawan baik saya ni AMRI ZAIDIN . Umo dia 16 taon :) ! Dia dok kat PENANG ! Taon depan dia stay kat asrama . tapi dia ckp dia xnak mas0k asrama sebab dia TAK SUKA sebab TAKOT HANTU ! AHAHAHAHAHA :P . APALAH AMRI NI .. hurm , saya ni cakap orang padahal diri sendiri takot XDDDD ! Bagi saya dia memang baik and friendly ^^ . Dia tak s0mbong . MEMANG BAIK PUNYA LAH XDDDD ! 

Thursday, December 23, 2010

Rumah KECOH * !


Hello,apa khabar semua orang ? :DD
rindu siot ngn blog aku . hahaha :B
aku nak kongsi sikit pasal kat umah aku ni ..


setiap hari rumah kecoh untuk sementara sahaja sebab kak aku balik sini ngn anak dia .. Rumah aku kecoh gilaa kowwt .. kalau boleh rumah ni nak pecah tembelang macam kapal titanic . . . ! tapi kadangkala sakit aty gak ngn anak buah sebab KEKECOHAN !
Kadang-kadang best gak kalau dia org kecoh .. bukannya selalu pon ... hehehe ! BEST gila kowwt kalau ada anak buah . x RUGI ! RUGI BESAR kalau korang xde anak buah ! Sebab SYOK , kalau xde bende nak buat kacau anak buah sampai menangis , main kejar-kejar ngn anak buah,buli anak buah and macam-macam lah . >.< ! SYOK . 

masa 4:20 petang . tarikh 23 october 2010 . mummy,kak lina,kak nadia and aiman pergi MYDIN . beli barang untuk esok , birthday kak aku .. SAMBUT KAT RUMAH JE . BEST PE !! :P harap-harap esok meriah and happy and bergembira bersama-sama kawan-kawan kak aku , kawan aku and aunty-aunty aku and saudara-mara :) ! HAPPY !! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY ! <3 

masa 4:30 . tarikh 23 october 2010 . aku jaga dua orang anak buah ku yang sedang tidor .EHEEEEE ! irfan and irshad dah tido tadi . afi mengacau aku main laptop . habis laptop d pukol-pukol oleh nya .. adooiyy .. HAMPEEK !! XO ! 


HAPPY BIRTHDAY SISTER O'NEIL :) !
I hope you enjoy your life and happy always . Tomorrow is your birthday and you'll be happy : ) 

okaay. sampai sini je aku type-ing blogger aku ni .. PENAT ! hehehe .  . . nak online :) malam nanti nak text-ing ngn kawaan :DD ! dia baek sgt-sgt : ) ! Sukaa . BAHAHAHAHAHAHAHAHA B: byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :R ! see u again in HELL YA :DD !