Saturday, November 5, 2011

Just need a PERFECT TIME to face this matter :'(


Aku taktau nak mula dari mana tapi aku memang sedih.. Semalam aku tak dapat tidur, pukul 4 macam tu aku pergi dapur and sahur --'. Makan tak tenang and aku rasa nak muntah tapi tak. Aku sahur so that's mean now aku puasa:)) . Hm, aku terlalu rindukan parents aku sampai takdapat nak tidur! Erghh, semalam mummy aku online and then dia cakap : Oh tak nak chat ngn mummy ah. Takpe. And aku terus tersentap and air mata aku makin banyak :'( . Tanpa cakap apa-apa aku terus balas : Kamek rindu kitak ! But my mum just tulis ni balik kat aku : Pergi tidur sana, lmbat dah hari ni. Gudnite. Aku macam : hm okay bye nite. Sumpah aku tak tipu semalam aku nangis sampai mata aku bengkak and sambil tu aku peluk gmbar parents aku :'( tu je ada dengan aku sekarang ni. Pagi tadi abg aku gerak aku , dia nak bawak aku pergi KL makan lah kononnya tapi aku cakap aku taknak ikut :/ pastu abang aku lagi sorang ckap : lizaa puasa. And abg aku mcm : Oh hmm, taknak ikutlah ni? TAK! And abng aku ckap : nanti boring kat rumah. Tak nak ikut jalan-2? Aku ckap NO! Sorry brother if i being rude at you just now and i don't mean it :/ I JUST MISS DADDY AND MUMMY MUCH :'( I can't image it. My birthday is coming soon and daddy and mummy takde kat sini :/ Sunyinya dunia aku tanpa mereka :( Kawan kawan aku semua tak tahu feelings aku macam mana, yang diaorang tahu cakap : sabarlah. and then buat funny jokes --' sial tuihh ! Tapi NANA tak. Nana baik dengan lizaa, dia tahu perasaan lizaa and everything. Dia faham situasi lizaa semalam pun dia cakap : Macam mana lizaa boleh bertahan macam ni and mampu hadapi semua ni ? And aku cakaplah : Bertahan? Mampu hadapi semua ni? NO ! AT ALL ! Lizaa boleh sakit tau macam ni .. Hm dia cakap balik : Maybe dengan cara macam ni Allah nak uji lizaa kot. And i was : Hm maybe, tapi kenapa dgan cara macam ni? Setiap malam aku nangis :( Semalam pun aku dapat kuatkan semangat aku sebab aku tidur dengan parents aku punya gambar and it's to sad to be story :'( And one more thing, aku rasa abang aku tahu rasanya aku rindu mummy and daddy because abg aku nmpak gmbr tu sebelah aku :'( Hm tapi dia just taknak tanya sebab dia takut aku nangis balik :'( Hmm 


Just one place that can make me feel better. Beach .. Aku rasa nak pergi pantai and tenangkan fikiran aku and aku nak luahkan everything kat sana tapi bila aku nak pergi pantai? Hm sad story ~ I need a perfect time. I miss my girl -SabrinaJefry_nana- Aku hnya story dekat dia sorang je yg lain sorry guys i can't trust you guys anymore :'( yang korang tahu nak buat lawak bodoh and cuba try buat aku senyum balik tapi aku senyum tu pun aku tak ikhlas, hati aku tetap sakit,pedih and everything. Rasa nak koyak pun ada.. Esok raya haji aite? So aku ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam :-) Be happy for tomorrow guys..... 


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA =') 


BYEE :**

2 comments:

fadielaa keetot said...

dont be sad dearrrrrr .. << coz im here to hear ur prob .. if u dont mind shre it to me.. :)

Dayang Awang Junaidi :) said...

Always sad one :'( Hm