Friday, November 4, 2011

Miss my parents SO MUCH :'(


'Korang nak tahu something tak? Sebenarnya aku rindu parents aku sesangat :'( .  Nasib baik nana ada :( dia tnya aku kenapa semua post aku sedih, aku cakaplah apa yang aku cakap kat dia . Sumpah weyh, aku rindu parents aku setengah mati! Alangkah nya best nana ada dengan lizaa. Nanti boleh share all my problem :/ . Sekarang ni aku tahu nak nangis je. Tak dpat nak control . Aku pernah kena tinggal macam ni tapi taklah lama sangat sampai berbulan bulan :'( susah hidup aku tnpa parents aku, aku rasa nak pergi dekat bukit and then jerit sepuas puas hati aku tapi dekat sini takde bukit, susahlaah . ARGH !  This picture just take about few minutes ago .. I MISS MY DADDY- AWANG JUNAIDI AND MY MUMMY- NORITA KUSHAIRY. HM :/ K no mood :'(

K BYE :'( -sorry if my story is to sad but its true no lies :( I MISS THEM SO MUCH <3 

JUST NEED A PERFECT TIME ! :(

2 comments:

Sabrina Jefry said...

BE STRONG LIZAA . LAGU FEELING SANGAT LAH . NANA NAK NANGIS TAUU . BE STRONG SAYANG :)

Dayang Awang Junaidi :) said...

I WILL NANAA.I KNOW, BARU TUKAR SEMALAM. LIZAA DENGAR PUN MENANGIS SEDIH :'( SURE, I WILL BE STRONG GIRL. THANKS FOR THE ADVISE SAYAANG :*